DOMOV | SLO | ENG

SOCHI 2014

Poplačan je ves trud. Bronasta Vesna

Z ramo ob rami na štartu finala, 6 deklet, najboljših tisti trenutek....osredotočena na štartni signal....nato pogumno v prvih metrih....z vso močjo v klanec, vseskozi v ospredju, pred zadnjim spustom sem vedela, da je medalja moja....še ciljna ravnina, ciljna črta.....in padec veselja v zmehčan sneg.... solze sreče in zadovoljstva.....

....to je moja zgodba finala.

 

 

Olimpijska medalja je sanja vsakega športnika, meni so se sanje uresničile in mi poplačale vsaj 20 let trdega dela. Občutki so nepopisni, neizmerno sem vesela. A ta kolajna ni le moja. Je delo vseh, ki mi stojijo ob strani. To so trenerji, serviserji, fizioterapevti … Jasno, zahvala gre tudi moji družini. Zahvala tudi hrvaški ekipi, s katero smo Slovenci zelo povezani. Tudi oni so verjeli vame.

Po ponesrečeni lanskoletni sezoni so mnogi dvomili o meni. Jaz nisem. Nikoli nisem obupala. Vedela sem, zakaj so rezultati slabši. Obenem sem vedela tudi, da prihaja olimpijska sezona. Vseskozi sem garala za to tekmo. Na njej sem dokončno dokazala, da se lahko na stopničke zavihtim tudi tedaj, ko so na štartu vse najboljše tekmovalke in ne le na tekmah z okrnjeno konkurenco. Ponosna sem. Zdržala sem vse pritiske.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arhiv: 2011 | 2010

Nazaj