DOMOV | SLO | ENG

Rogla

3 desetinke so ločile Vesno od finala. Končno 7. mesto pa kaže na stopnjevanje forme.

Čudovita publika, prekrasen dan, v užitek mi je bilo tekmovati, želela sem si nastopiti v finalu" so bile prve Vesnine besede po koncu tekme. Dan je bil čudovit, organizatorji so poskrbeli za dobre pogoje za tekmovanje.

Vesna je odlično tekla v kvalifikacijah, dosegla je 2. mesto, kar je lepo izhodišče za izločilne boje, Vesni pa predvsem pomeni potrditev stopnjevanja forme.

V četrtfinalu je tekla suvereno, brez težav je zmagala v svoji skupini. Tempo teka je bil zelo hiter, najhitrejši med vsemi četrtfinalnimi skupinami, tako da sta se v polfinale uvrstili tudi tretje in četrto uvrščeni.

 


Polfinalni tek je Vesna začela dobro, vodila je večji del kroga, na žalost pa sta jo v finišu prehiteli trenutno najboljša šprinterka Randalova ter Norvežanka Falla. Finale se ji je izmuznilo za 0,3 sekunde.

Škoda, vseeno pa je 7. mesto dober rezultat, veseli nas, da Vesna stopnjuje formo, sezona pa je še dolga in možnosti za dobro uvrstitev bo še dovolj.

 

"Hvala vsem navijačem ki ste mene in ostale punce spodbujali tukaj na Rogli, želela sem nastopiti v finalu, ne samo zaradi sebe, temveč zaradi vas. Tokrat mi je zmanjkal kanček sreče, upam, da bo le ta drugič v mojo prid."

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

Arhiv: 2011 | 2010

Nazaj