DOMOV | SLO | ENG

Navijaški izlet na Tour de ski (Dobbiaco - ITA)

4. januar: POLN AVTOBUS SLOVENSKIH NAVIJAČEV

Na pot....

V Italijo sta v zelo zgodnjih jutranjih urah odpotovala poln avtobus ter kombi privržencev dobre volje, ki so obljubili, da bodo glasni in opazni. Za Vesno in ostale naše tekmovalke smo navijali v živo na prizorišču tekme v Dobbiacu. Prepoznavni smo bili po modrem transparentu, slovenskih zastavah, ragljah ter posebnih rumenih kapah, poleg tega pa smo bili oboroženi še z obilo dobre volje in navijaške energije. DAJMO VESNA! DAJMO NAŠA DEKLETA!

 


 

Hvala Vikiju...

Posebna zahvala velja organizatorju g. Vikiju Oblaku, ki je zbral poln avtobus ljudi dobre volje, predvsem Besničanov, pa tudi navijačev od drugod. Izlet je bil res nepozaben, vzdušje izvrstno. Vsekakor pa so Vesna in ostala naša dekleta imela najglasnejše navijače. 

 

Bravo Vesna...

5. mesto je letos najboljša Vesnina uvrstitev in dokaz, da se forma stopnjuje. Vsekakor je Vesni k dobri uvrstitvi pomagala podpora s tribun, da je našla še tisti zadnji skriti atom moči, ki jo je popeljal do finala. Seveda pa smo bili z odličnim rezultatom poplačani tudi navijači, korist je bila torej obojestranska. 

 

Super rakete...

"Za uspeh sem še posebno hvaležna tudi fantom v servisu za pripravo smuči. Imela sem res super rakete. Moj uspeh je tudi rezultat njihovega dela in truda."

 

...kot bi bila tekma sredi Besnice in ne v Toblachu...

Vesnin rezultat je odmeval tudi v medijih: zanimiv prispevek v Dnevniku: http://www.dnevnik.si/sport/smucarski_tek/1042499995

 

Šport na RTV SLO: http://tvslo.si/#ava2.125067920;;


Vtise s tekme pa si lahko ogledate v fotogaleriji: http://www.vesnafabjan.si/fotogalerija/foto-dobbiaco-2012

 

 

Mogoče se vidimo drugo leto...

V letu 2013 tekme v Dobbiacu ne bo. V Val di Fiemme (ITA) pa bo od 20.2. do 3.3. 2013 potekalo nordijsko svetovno prvenstvo, seveda tudi s šprintom. Vožnja do tja je le kakšno uro daljša kot do Dobbiaca, morebiti bomo za Vesno in ostala dekleta tudi tam navijali v živo. 

 

 

 

Arhiv: 2011 | 2010

Nazaj