DOMOV | SLO | ENG

Ponovna zanesljiva zmaga v Tržiču

Na tradicionalni mednarodni tekmi na tekaških rolkah je Vesna že peto leto zapored zmagala

V sklopu Šuštarske nedelje v Tržiču je tudi letos potekalo mednarodno tekmovanje na tekaških rolkah. Zbralo se je veliko tekmovalcev in tekmovalk, Vesna Fabjan pa je med članicami zaradi štirih zaporednih zmag v preteklih letih veljala za glavno favoritinjo tudi letos.

Med članicami so se med seboj pomerile naše reprezentantke, poleg Vesne še Jezerškova, Višnarjeva, Sokličeva in Čebaškova. Vesna si je že na ravninskem delu takoj po startu priborila nekaj prednosti, nato pa v svojem silovitem tempu premagovala zahteven vzpon v Lom pri Tržiču, kjer je ciljno črto prečkala z veliko prednostjo. Potrebno je še omeniti, da gredo po Vesninih stopinjah tudi nekateri mlajši tekmovalci in tekmovalke, ki so navdušili z odličnimi predstavami.

 

Veseli nas predvsem Vesnino dobro počutje in občutek odlične pripravljenosti, s časom 17:41 pa je le za nekaj sekund zaostala za rekordom proge, ki ga je pred leti dosegla Vesnina vzornica, znamenita  Stefania Belmondo (ITA).

Vesna v Tržiču torej že petič zapored ostaja nepremagana, poleg tekmovanja pa je taka prireditev tudi velika priložnost za druženje z navijači, ki so Vesni  poleg čestitk ob zmagi izrekli tudi podporo pred pričetkom nove zimske sezone. Zaradi njih se Vesna vsako leto rada vrača v Tržič, vsakomur posebej pa se zahvaljuje za izrečene besede.

 

 

 

 

 

 

 

Rezultati članice:

  1. V. Fabjan
  2. B. Jezeršek
  3. M. Soklič

Arhiv: 2011 | 2010

Nazaj